Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

House of clouds – sau cum sa auditezi un sistem in cloud

May 22, 2019 @ 6:30 pm - 7:30 pm

Speaker: Georgel Gheorghe este absolvent al facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia a informatiei. Este membru ISACA si detine certificari precum CISA (Certified Information Systems Auditor), CGEIT (Certified in the Governance of Enterprise IT) si CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control).

Are o experienta de peste 11 ani in audit si consultanta in industrii de tipologii diferite (servicii financiare, retail, productie, telecomunicatii, energie) cu proiecte precum: evaluari ale mediilor IT&IS, audituri de conformitate, evaluari ale configurarilor de securitate, managementul vulnerabilitatilor, managementul continuitatii afacerii, managementul schimbarilor.

Dupa mai multi ani petrecuti in Deloitte, Ericson si Mazars, s-a alaturat unei noi echipe unde cunostintele si experienta sa sunt o baza solida pentru identificarea unor solutii potrivite pentru noile provocari digitale.


Abstract: Prezentarea propusa, House of clouds – sau cum sa auditezi un sistem in cloud, va aborda aspecte relevante ce tin de intelegerea si delimitarea sistemelor in scop, identificarea riscurilor si selectarea masurilor de control necesare.

In introducere, Gratiela Magdalinoiu (presedinte ISACA Romania) va face o scurta prezentare ISACA Romania.

Details

Date:
May 22, 2019
Time:
6:30 pm - 7:30 pm
Event Category:

Venue

Facultatea de Matematica si Informatica, sala 219